MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2019. – Pozivamo Vas na predstavljanje knjige “Tak’ je negda bilo”, Marije Miklaušić, u Pučko otvoreno učilište – Knjižnica Donja Stubica

Susret se održava u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta – Knjižnice Donje Stubice, 29. 10. 2019. godine, utorak, u 19 sati, kao dio književne manifestacije Mjesec hrvatske knjige 2019.

Knjigu napisanu na kajkavštini će predstavljati urednici gospodin Ilija Matić, glavni urednik, i gospođa Marija Mišić, pomoćna urednica, uz recenziju iz knjige koju je napisala gospođa Lidija Levačić Mesarov, prof. Ona o novoobjavljenom djelu autorice Miklaušić kaže:

Zbirka lirske poezije Tak’ je negda bilo mogla bi nositi i naslov Kak’ je negda bilo lepo, kao što je jednu od svojih pjesama naslovio i Miroslav Dolenec Dravski. Zbirka je to, kao što lirici i priliči, kratkih, osobnih, intimnih, osjećajnih i slikovitih pjesama u kojima autorica stvara idiličnu sliku djetinjstva i zavičaja poimajući ih kao čvrste uporišne točke tako potrebne u snažnoj životnoj vjetrometini. Govoreći o zavičajnim motivima i onima, koji su je okruživali u najbezbrižnijem razdoblju života, ona crta oazu mira, sklada, razigranosti i šale.

Vidimo se!

Knjigu Tak’ je negda bilo, Marije Miklaušić, možete kupiti u Web shopu naklade Das Wort po cijeni od 120, 00 kn.

MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2019. - Pozivamo Vas u Gradsku knjižnicu Vukovar na predstavljanje knjiga "Prstohvat ljubavi i komadić duše", Mladena Piljka, i "Kasne duge", Ivana Marinkića.

24. listopada 2019.

MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2019. - Pozivamo Vas na promociju novoobjavljenog romana "Djevojka riđe kose", Željka Ružića, u Narodnu knjižnicu i čitaonicu Gunja

24. listopada 2019.