Narodna knjižnica i čitaonica Brodski Stupnik, BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI

Narodna knjižnica i čitaonica Brodski Stupnik, BROD DJEČJE KNJIŽEVNOSTI

15. svibnja 2017. godine, Brodski Stupnik

Književnica Marija Mišić i “Brod dječje književnosti” Narodnu knjižnicu i čitaonicu Brodski Stupnik posjetili su 15. svibnja 2017. godine, u 18 sati, prigodom otvorenja novog prostora knjižnice.

Tako je i djeci Brodskog Stupnika i Starog Slatinika predstavljena knjiga pjesama “O svemu i svačemu”, slavonskobrodske pjesnikinje Marije Mišić (Slavonski Brod). Susret je ispred knjižnice otvorio gospodin Tomislav Grbić (Brodski Stupnik), a zatim je pjesnikinja kroz dijalog s djecom predstavila svoje pjesme i knjigu te razgovarala s djecom o važnosti kulture knjige i čitanja od najranije dobi. Djeca su susret popratila s brojnim pitanjima i komentarima, a najhrabriji su i recitirali pjesme.

Gradska knjižnica Dugo Selo, Ljepota stvaralaštva Brodskog Posavlja kroz riječi i stihove - Predstavljanje knjige "Pustolovina života, potraga za zvjezdanom mrežom", Natalije Boutane (Veliko Trgovišće)

29. kolovoza 2019.

Gradska knjižnica Mato Lovrak Grubišno Polje, Ljepota stvaralaštva Brodskog Posavlja kroz riječi i stihove - Predstavljanje knjige "I ja želim živjeti", autorice Tatjane Kovač (Grubišno Polje)

29. kolovoza 2019.