Biografija

Author Picture

Sanja Kirch-Leto

BILJEŠKA O AUTORICI

Sanja Kirch - Leto, rođena 08. rujna 1968. godine u Osijeku. Školovala se u rodnom gradu. Od najranijeg djetinjstva kreativna, pronalazila se u riječi, glazbi i pokretu.
Kroz folklor, kao članica KUD-a Milica Križan, Osijek naučila je poštovati tradiciju i raznolikost običaja, radosti putovanja i druženja te neizmjerno uživala na pozornicama diljem svijeta. Uz to je usko bila vezana i ljubav prema fotografiji koja se dodatno razvila kroz članstvo u Fotoklubu Osijek.
Posljednje dvije godine ulaže puno vremena i energije u izradu osobnih orgonita koji su poseban izazov i nov način poimanja životne energije. Stihovi su uvijek potka koja se nježno provlači životnim putem. Nije uvijek vidljiva no posve je prisutna.
2002. godine prvi puta sudjeluje u zajedničkoj zbirci pjesama Čarolija, objavljenoj kao rođendanski dar voljenom Gradu na Dravi.
Zbirka Ogledalo ujedno je i stara i nova Sanja, netko čija su radoznalost i znatiželja neprekidna pokretačka sila, način rasta i upoznavanja svega što nam nosi postojanje.